Tuesday, January 17, 2012

TEISIPÄEV, 17.JAANUAR TUNNIS

EESTI KEEL- Päeva alustasime ülekoolilise õppevahendite kontrolliga, mille tulemused saadan iga lapse vanematele eraldi. Üldiselt oli põhi puuduseks uute vihikute mitte vormistamine ja katte puudumine. Kodust lugemispala vastasid Andre, Tauri, Maibel. Uurisime, kuidas lausetest saab jutt Õ lk 24-25 abil. Kirjatehnika töövihikus harjutasime v- tähe kirjutamist.
MATEMAATIKA- Tunnis täitsime töölehti raha kokku arvamise kohta, arvude järjestuse kohta ja uue tööraamatu(mida ikka veel pole ilmunud kohta). Teemadeks 20, 30, 40, 50, 60 ja ka 70, 80, 90. Harjutasime kümnete liitmist ja võrdlesime seda ühekohaliste arvude liitmisega.

KODUS:
EESTI KEEL- Õ lk 24-25 jutustada pildiseeria järgi, kirjatehnika töövihikust lõpetada v- täht
MATEMAATIKA- kontrollida, kas kõik tunnis alustatud 3 töölehte on täidetud ja matemaatika vihikusse kirjutatud sõnad: kakskümmend ja kahekümnes
TÖÖÕPETUS- hakkame meisterdama lahkuvat päkapikku: ära kuluvad jõulust jäänud kinkepakid-paberid-paelad jms, eriti oodatud on tühjad wc-paberi rullid. Kindlasti kulub liimi, läheb vaja kääre jne. Osa tööd teeme ka guašiga. Traati, nööre, pulki (marionettnukule)

No comments:

Post a Comment