Wednesday, April 11, 2012

Neljapäev, 12.aprill tunnis

Täna puudub Andre.
EESTI KEEL- Soojenduseks mängisime pildimängu: õpetaja jagas kõigile 3 suvalist pilti ja need 3 asja või nähtust pildilt tuli põimida ühe jutu sisse. Kontrollisime kodust kirjatehnika ülesannet, see oli tegemata Mihklil. Kontrollisime TV lk 42 h1, kordasime täishäälikute pikkust (TV h 2), kordasime samatähendustega sõnu (h3). Lugesime kodust lugemisteksti osade kaupa, arutlesime vanasõna: Kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähem- mõtet; kuulasime juttu "Tiit kardab hambaarsti" ja luuletust "Isevärki rong" ning rääkisime hammaste tervisest ja magusasöömisest. Arutlesime, missugune sulghäälik tuleb kirjutada s ja h kõrvale. (Õ lk 114-115).
LOODUSÕP-Soojenduseks mängisime äraarvamismängu. Kordasime Päikese , soojuse, valguse ja kevade teemat ning täitsime töö- ja vaatluslehti.
KUNST- kaunistasime klassiaknaid ja tegime teisi kevadkaunistusi. Lõpetasime poolikuid töid. Proovisime hõbetamist.


KODUS:
EESTI KEEL- Õ lk 116- 117 lug, kirjatehnika TV lk 42 ärakiri sinna samasse. LUGEMISEKS juturaamat ja lugemispäevik kaasa.
LOODUSÕP (esmaspäevaks)TR lk 78-79 õppida. Loe tekst läbi, arutle mõtle. NB! Ära tööraamatusse kirjuta. selleks on tavaline vihik.
MATEM- TR lk 50

No comments:

Post a Comment