Thursday, September 6, 2012

Nädalakiri 7.septembril 2012

Tere!
Ongi esimene töine nädal linnulennul möödunud. Kuidas e- kooliga lood on? Minul on sellega nii palju sehkendamist olnud, et blogisse polegi veel aega saanud oma nina torgata.
Mõningad tähelepanekud 1. nädala kohta. Valmisolek õppida on ja sel aastal oleme pikapäevarühmas pühendanud tõsisemalt koduste tööde tegemisele. Nii, et neil, kel on olnud soovi ära õppida, on see võimalus olnud. Eile avastasin küll, et olin liiga hoogu läinud ja Andrel kulus kodust tööde tegemisele 2 tundi. Kuidas kellelgi.
Panin ka esimesed hinded ning e- koolis on ka hinne lahti seletatud, lastele seletasin ka. Hindeid tuleb sel aastal kindlasti vähem, aga panen selgitused ka juurde.
Olen ka mõne märkuse kirjutanud, see ka rohkem selleks, et arenguvestlusel oleks midagi arutada või lihtsalt teavitamiseks hetkeolukorrast.
Lapsed on mures olnud pikapäevarühmast puudumiste pärast. Need puudumised ei lähe kindlasti üldisesse puudumiste arvestusse, vaid on selleks, et õpetajal oleks märgitud, kus laps selle tunni ajal viibib. Kui ta on varem koju lubatud või kuskil ringitunnis või mõnes teises tunnis, siis on see puudumine muudel vabandatavatel põhjustel (M). Tegin juba ettepaneku, et lisataks märked- viibib teises tunnis (T) ja viibib ringitunnis (R). Eks näe!
Igasugune tegevuskavade koostamine praegu käib...
Päikest teile vihmahoogude vahele ja kena algust!
Õpetaja Tuulike

No comments:

Post a Comment