Thursday, October 18, 2012

Nädalakiri sügisese koolivaheaja eel 19.10.2012



Tere!
Kellele üllatuseks, kellele mitte, aga täna ei tulnud lapsed koju tunnistustega. Koolivaheajad on küll kõigil lastel Eestis samal ajal, kuid Osula kool otsustas hinnata lapsi trimestrites, Nii, et esimeses hinded pannakse välja 1. detsembriks.
Oma lapse jooksvaid hindeid saate vaadata e- koolist, nendele vanematele, kes esitasid sellekohase avalduse, olen hinnetelehe teinud ka päevikutesse.
Lapsed on olnud tublid ja töökad. Õppimine nõuab rohkem tähelepanu ja täpsust, oskuste ja vilumuste kujunemist. Seetõttu satub sekka ka mõni kehvem hinne. Leian, et see on hea märguanne sellekohta,  millele on vaja tähelepanu pöörata.
Kõige olulisemaks ja kogu õppimise aluseks pean korraliku lugemisoskuse väljakujunemist. Seepärast- lugeda, lugeda, lugeda. Eriti poistel ja valju häälega. Vaheajaks soovitan lugeda „Leiutajateküla Lottet“.
Kellel ligipääs klassi blogile- harjutage liitmist- lahutamist. 10-piires liitmine-lahutamine peab tulema „une pealt“. Mängige lastega peastarvutamise mänge! Annan kaasa vaheajaks ka mõned töölehed.
Vaheajal vaadake üle ka õppevahendite korrashoid ja olemasolu.
Uuel veerandil algavad ujumistunnid. Täpsemalt teatatakse vahetult enne, aga olge selleks valmis!
Puhake, liikuge õues ja suhelge sõpradega!
Kõike kaunist!
Õpetaja Tuulike
PS- Meie selle veerandi tegemistest peaks ilmuma artikkel ka Sõmerpalu Sõnumites.

No comments:

Post a Comment